027. San Juan


Vissers van San Juan   


Fernando en Ramon, twee vissers uit San Juan                            Zijn jong en ze zijn nog steeds vrijgezel                                           Het meisje ziet hen en lacht                                                                 En schenkt dan aan beiden haar hand                                               Zij zullen rivalen zijn die twee.

De boot met de beide vissers uit San Juan                                Vaart uit naar dat mooie eiland maar legt nooit aan.                  De wind weet alleen wat er toen is mis gegaan                            De boot met de beide vissers uit San Juan.

Het meisje zei toen tegen hen beiden                                          gaan jullie om mijn liefde strijden                                                    Ik hou van jullie tweeën evenveel                                                    Wie mij zou willen voor het leven                                                Mag mij al zijn liefde geven                                                          Maar ik hou van beiden evenveel.

Hoe-oe hoe-oe-oe   Hoe-oe hoe-oe                                         Hoe-oe hoe-oe-oe   Hoe-oe hoe-oe

De boot met de beide vissers uit San Juan                                  Vaart uit naar dat mooie eiland maar legt nooit aan.                 De wind weet alleen wat er toen is mis gegaan                             De boot met de beide vissers uit San Guan.

Het meisje zei toen tegen hen beiden                                          gaan jullie om mijn liefde strijden                                                  Ik hou van jullie tweeën evenveel                                                 Wie mij zou willen voor het leven                                               Mag mij al zijn liefde geven                                                               Maar ik hou van beiden evenveel.

Hoe-oe hoe-oe-oe  Hoe-oe hoe-oe