027. San Juan

Tekst hieronder; Speel het nummer af met https://chirbit.com


Vissers van San Juan   


Fernando en Ramon, twee vissers uit San Juan                Zijn jong en ze zijn nog steeds vrijgezel                               Het meisje ziet hen en lacht                                                     En schenkt dan aan beiden haar hand                                   Zij zullen rivalen zijn die twee.

De boot met de beide vissers uit San Juan                                Vaart uit naar dat mooie eiland maar legt nooit aan.         De wind weet alleen wat er toen is mis gegaan                   De boot met de beide vissers uit San Juan.

Het meisje zei toen tegen hen beiden                                gaan jullie om mijn liefde strijden                                           Ik hou van jullie tweeën evenveel                                           Wie mij zou willen voor het leven                                          Mag mij al zijn liefde geven                                                 Maar ik hou van beiden evenveel.

Hoe-oe hoe-oe-oe   Hoe-oe hoe-oe                                 Hoe-oe hoe-oe-oe   Hoe-oe hoe-oe

De boot met de beide vissers uit San Juan                          Vaart uit naar dat mooie eiland maar legt nooit aan.         De wind weet alleen wat er toen is mis gegaan                    De boot met de beide vissers uit San Guan.

Het meisje zei toen tegen hen beiden                                 gaan jullie om mijn liefde strijden                                           Ik hou van jullie tweeën evenveel                                        Wie mij zou willen voor het leven                                        Mag mij al zijn liefde geven                                                      Maar ik hou van beiden evenveel.

Hoe-oe hoe-oe-oe  Hoe-oe hoe-oe