029. Hoor je het ruisen der golven

Hoor je het ruisen der golven   

Refrein.                                                                                            Hoor je het ruisen der gol--ven                                                   Hoor je het lied van de zee                                                               Vaar met me mee om de we-reld, m'n kind                                  Kom kus me en ga met me mee                                                   Vaar met me mee om de we-reld, m'n kind                             Kom, kus me en ga met me mee

Hui-len-de sirenes, een schip vaart naar zee,                             En wand'lend op de ka-de huilt een meisje mee.                         Haar jon-gen gaat varen, hij staat op de brug,                            O-ver zes jaren keer ik weer bij jou terug

Refrein.                                                                                           Hoor je het ruisen der gol--ven                                                Hoor je het lied van de zee                                                            Vaar met me mee om de we-reld, m'n kind                           Kom kus me en ga met me mee                                                  Vaar met me mee om de we-reld, m'n kind                            Kom, kus me en ga met me mee

Zes jaren verstre-ken, het schip kwam nooit weer,                   Het ging ten on-der, de ma-troos kwam nimmer meer,          Het meisje, zij wacht nog, haar hart vol verdriet,                        En in de verte hoort je af en toe dit lied.

Refrein.                                                                                           Hoor je het ruisen der gol--ven                                                   Hoor je het lied van de zee                                                             Vaar met me mee om de we-reld, m'n kind                               Kom kus me en ga met me mee                                                 Vaar met me mee om de we-reld, m'n kind                               Kom, kus me en ga met me mee

Laatste 2 regels 2 x.