029. Hoor je het ruisen der golven

Tekst hieronder; Speel het nummer af met https://chirbit.com

Hoor je het ruisen der golven   

Refrein.                                                                                  Hoor je het ruisen der gol--ven                                        Hoor je het lied van de zee                                                      Vaar met me mee om de we-reld, m'n kind                        Kom kus me en ga met me mee                                          Vaar met me mee om de we-reld, m'n kind                     Kom, kus me en ga met me mee

Hui-len-de sirenes, een schip vaart naar zee,                      En wand'lend op de ka-de huilt een meisje mee.             Haar jon-gen gaat varen, hij staat op de brug,                 O-ver zes jaren keer ik weer bij jou terug

Refrein.                                                                                   Hoor je het ruisen der gol--ven                                       Hoor je het lied van de zee                                                   Vaar met me mee om de we-reld, m'n kind                   Kom kus me en ga met me mee                                          Vaar met me mee om de we-reld, m'n kind                   Kom, kus me en ga met me mee

Zes jaren verstre-ken, het schip kwam nooit weer,           Het ging ten on-der, de ma-troos kwam nimmer meer, Het meisje, zij wacht nog, haar hart vol verdriet,               En in de verte hoort je af en toe dit lied.

Refrein.                                                                                   Hoor je het ruisen der gol--ven                                          Hoor je het lied van de zee                                                   Vaar met me mee om de we-reld, m'n kind                    Kom kus me en ga met me mee                                         Vaar met me mee om de we-reld, m'n kind                  Kom, kus me en ga met me mee

Laatste 2 regels 2 x.