038. Elburg

Tekst hieronder; Speel het nummer af met https://chirbit.com

Elburg   

Als de zon straks ondergaat,                                                     lopen schepen binnen.                                                                    En de Vischpoort luidt de klok,                                                       de avond gaat beginnen.                                                             Ieder scheepje legt nu aan,                                                             langs de andere boten.

Ik houd Elburg levenslang in mijn hart gesloten.                      Ik houd Elburg levenslang in mijn hart gesloten.

De botters liggen bij elkaar,                                                 daarachter een paar tjalken.                                                         Aan de kant staat ome Henk,                                                        een paling te verschalken.                                                             Het is vandaag weer mooi geweest,                                              wat hebben wij genoten.

Ik houd Elburg levenslang in mijn hart gesloten.                      Ik houd Elburg levenslang in mijn hart gesloten.

Mmmmmm mmmmmmm mmmmmmm                                   Het is vandaag weer mooi geweest,                                             wat hebben wij genoten.

Ik houd Elburg levenslang in mijn hart gesloten.↑                   Ik houd Elburg levenslang in mijn hart gesloten.↑                   Ik houd Elburg levenslang in mijn hart gesloten.↓

(uitlopen)