050. Als ik aan de reling sta

Tekst hieronder; Speel het nummer af met https://chirbit.com

Als ik aan de reling sta   


Ik heb mij soms niet in de hand,                                                      in den vreemde aangeland.                                                               Ik kijk dan stug wat voor mij uit,                                                      'k hoor een klok die luidt.

'k Zie de vischpoort, ik droom weg,                                       verlang weer naar mijn eigen steg.                                      Morgen ga ik weer naar huis,                                                  Elburg is mijn thuis.

Refrein:                                                                                             Als ik weer eens ver van huis ben,                                               en me heel erg eenzaam voel.                                                Elburg kun je niet vergeten,                                                     geeft je leven een doel.                                                                Ook al voel je je verlaten,                                                           weet we staan dan zij aan zij.                                                    Elburg, ja Elburg maakt mij weer blij.

Als ik aan de reling sta,                                                                      in de verte de Kop zie staan.                                                          Een botter vaart de haven uit,                                                     volle kracht vooruit.                                                                         De mannen op de boot zijn stoer,                                                 nee je draait ze echt geen loer.                                                    Dan denk ik aan die goeie tijd,                                                      voel ik mij zo rijk.

Refrein:

Het vissen zit ons in het bloed,                                                  weten waar je het voor doet.                                                   Elburg als mijn mooie vrouw,                                                    Waar ik zo van hou.                                                                            Ik ben weer druk en in de weer,                                                    wat geweest is, is niet meer.                                                             Ik zing voor jou dit mooie lied,                                                       jou vergeet ik niet.

Refrein:

Tussenspel:

Solo:

Let me tell you that I love you,                                                       and I think about you all the time.                                          Elburg you calling me, now I'm going home.                             And if I should become a stranger,                                              you know, it will makes me more than sad.                              Cause Elburg, main everything I ever had.

Refrein: